Waar kun je helium kopen?

heliumbox_webshop

Helium, we vinden het allemaal een geweldig middel voor feestjes, maar waar kun je helium kopen? En is het duur om ballonnen te vullen met helium of valt dat best mee?

Waar kun je helium kopen?

Helium is vandaag de dag nog steeds te koop in de feestwinkeltjes bij u in de stad of in het dorp. Echter ben je meestal wel wat kwijt voor een mooie tros ballonnen gevuld met helium. Naast de kosten voor de helium betaal je in de feestwinkels ook nog meestal een vrij hoge prijs voor ballonnen. Hierdoor wordt helium vaak alleen gebruikt voor de aparte feestjes en niet zo maar op elke verjaardag.
Vanaf nu is dat echter ook verleden tijd. Helium wordt tegenwoordig ook veel via het internet verhandeld. En het mag duidelijk zijn dat internet aanbieders vaak veel goedkoper zijn als de winkels in de winkelstraat.

Wat kost een helium tank?

Bij onze webshop Heliumbox.nl is de standaardprijs voor een helium tank voor 30 ballonnen €27.95 en hiermee zijn wij de goedkoopste aanbieder van Nederland. Ook onze helium tank voor 50 ballonnen is het goedkoopste in Nederland. Daarnaast hebben wij in tegenstelling tot de overige internet aanbieders nog een grote variëteit aan aanbiedingen. Wij verkopen de helium tanks namelijk niet alleen los, maar ook in combinatie met ballonnen in een kleur naar keuze.
Indien u voorkeur uitgaat naar een andere type ballon als de ballonnen die wij aanbieden op onze site, kunt u ook nog kijken op de Ballonnenbox webshop. Hier bieden wij zowel de standaard helium tanks zonder ballonnen aan en kun je zelf de ballonnen uitzoeken voor jouw gelegenheid. Zo zijn wij naast de goedkoopste aanbieder ook nog eens de meest flexibele.

Hoe ontvang en gebruik ik de helium tank?

Wanneer u de tank bestelt via onze website, krijgt u deze de volgende dag binnen via de pakketbezorger.
Het klinkt misschien eng om een helium tank te gaan bedienen, maar dat is een fluitje van een cent. Deze tanks zijn er op ingericht om thuis te gebruiken en binnen een paar seconden zit uw ballon al vol met helium.

Op de volgende pagina vindt u een uitleg over hoe u de helium tank bedient:
http://heliumbox.nl/hoe-werkt-een-helium-tank/

Je zult verbaast staan hoe makkelijk het is! En je hoeft nooit meer de deur uit voor het versieren van uw feestje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *