Wegwerp helium voor thuisgebruik

Waar je vroeger altijd gebonden was aan het huren van grote helium cilinders, is dat door de opkomst van de wegwerp helium tanks verleden tijd. Deze tankjes zijn gemakkelijk te bestellen bij ons in de webshop. Deze wegwerp helium tankjes zijn bedoeld voor het thuisgebruiken van helium. Het is heel gemakkelijk. Hieronder zie je een voorbeeld van een helium tank.

wegwerp_helium_werking

Na het opendraaien van het kraantje, kun je beginnen met het vrijlaten van de helium. Zoals hierboven wordt getoond is het bedienen van de helium tank simpelweg het naar beneden drukken van de spuitmond. Wanneer je dat doet komt de helium vrij uit de tank. Trek de ballon over de spuitmond en druk deze naar beneden. De ballon vult zich direct. Het is belangrijk om de ballon goed in de gaten te houden bij het verwijderen van de spuitmond. Door de helium heeft de ballon direct de neiging om naar boven te vliegen. Als laatste moet je niet vergeten om het kraantje van de wegwerp helium tank weer dicht te draaien. Je kunt dit altijd controleren door nogmaals de spuitmond naar beneden te drukken. Bij een juiste sluiting zou de tank geen lucht meer moeten vrijlaten.

Hoe kom ik aan wegwerp helium?

Het is tegenwoordig niet moeilijk om aan wegwerp helium te komen. Je kunt het vaak al halen bij de lokale feestwinkeltjes. Echter willen wij je natuurlijk niet de beste en goedkoopste manier onthouden. In onze webshops hebben we verschillende types wegwerp helium tanks. Je kunt bijvoorbeeld tankjes bestellen voor 30 ballonnen tot aan tankjes voor 50 ballonnen. Deze tankjes zijn wel berekend op basis van 9 inch ballonnen. Ook verkopen wij het helium gas in combinatie met onze latex ballonnen. Zit de juiste combinatie tussen helium en ballonnen er niet tussen? Je kunt ook eens rondkijken bij onze Ballonnenbox webshop. Hier bieden wij onze helium tanks ook aan, maar hier hebben wij ook ons uitgebreide ballonnenassortiment op voorraad.

Wat doe ik met mijn lege helium tank?

Geen zorgen over de lege tank. Zodra deze leeg is, kun je deze gewoon bij de weg zetten. Er zitten dus geen extra kosten aan het afvoeren van deze tankjes.